Τροχαίο Ατύχημα

Δυστυχώς τα υψηλά ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν μια θλιβερή πραγματικότητα για την χώρα μας. Το πολύ κακό και επικίνδυνο οδόστρωμα που δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς τον συντελεστή ολισθηρότητας, η έλλειψη οδικής παιδείας, ή μέθη και η υπερβολική ταχύτητα είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που μας οδηγούν στη θλιβερή αυτή κατάσταση.

Η διεκδίκηση αποζημίωσης μετά από τροχαίο ατύχημα είναι μία απαιτητική νομικά διαδικασία, επίπονη συναισθηματικά για τους συγγενείς (ειδικά όταν το ατύχημα είναι θανατηφόρο).

Χρειάζονται έξυπνοι και ευέλικτοι χειρισμοί εξωδικαστικά και δικαστικά έτσι ώστε το θύμα ενός τροχαίου, πεζός, οδηγός ή συνεπιβάτης να αποζημιωθεί και να λάβει τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα.

Είναι γεγονός ότι η κατάλληλη στρατηγική επιβάλλεται για την μεγιστοποίηση της αποζημίωσης είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διεκδίκηση αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα είτε με εφάπαξ αμοιβή είτε με εργολαβική συμφωνία (μηδενική προκαταβολή εξόδων από τον πελάτη και αποπληρωμή με συμφωνηθεί ποσοστό επί της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί)

Συνηθέστερα θέματα που χειριζόμαστε:

  • Διεκδίκηση αποζημίωσης
  • Χειρισμός υποθέσεων υλικών ζημιών και σωματικών βλαβών
  • Ευθύνης ασφαλιστικής εταιρίας

Comments are closed.

Back to Top ↑